Bel 24/7
T 0475 57 18 83

Afscheid nemen doen we samen

Na de uitvaart is ons regelwerk nog niet afgerond

Natuurlijk hopen wij dat u kunt terugkijken op een waardig afscheid zoals u zich dat had gewenst en dat alles is verlopen zoals vooraf was afgesproken. Mocht er behoefte zijn aan persoonlijke dankbetuigingen en dankbetuigingsadvertenties e.d.. Ook dat wordt, als u dat wenst, door ons gewoon goed geregeld.

U wilt dat de verzorging van een uitvaart goed gebeurt. Als uitvaartverzorger zijn wij aangesloten bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) en de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). U weet dan zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg kent een aantal zekerheden: heldere afspraken over uitvoering, transparante kostenbegroting, goede organisatie van de uitvaart, bekwaam personeel, doelmatige klachtenafhandeling en wij worden jaarlijks getoetst op klanttevredenheid.

De BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Alleen uitvaartondernemingen, die het onafhankelijke SKU keurmerk voeren, mogen lid worden van de BGNU. Een garantie voor een transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft.

LOCATIE ROERMOND HEINSBERGERWEG 190, 6045 CL ROERMOND, T 0475 57 18 83 (24/7)
LOCATIE ST. ODILIËNBERG ’T SITTERT 22, 6077 NN ST. ODILIËNBERG, T 0475 57 18 83 (24/7)
E INFO@WILLEMSUITVAARTVERZORGING.NL

Privacystatement   © 2018