Bel 24/7
T 0475 571883

Afscheid nemen doen we samen

Welkom op onze website

Afscheid nemen. Een intiem en moeilijk moment waar u toch mooie herinneringen aan wilt overhouden. Tijdens de dagen van het afscheid nemen, ondersteunen wij u niet alleen in praktische zaken. Wij besteden graag samen met u veel aandacht aan de wensen van de overledene. U weet als geen ander hoe de overledene als persoon was. Wat hem of haar uniek maakte. Terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid helpt u die eerste moeilijke periode door te komen en kan de pijn van verlies verzachten.

Geert-Jan van der Steen: “Wij zijn hulpverleners en prijzen ons gelukkig dat we het talent van inlevingsvermogen hebben. Het is niet zomaar ons vak. Het is vooral vanuit onze passie dat we dit werk doen. Door onze persoonlijke benadering en grote betrokkenheid kunnen we samen een uitvaart realiseren die warm en geborgen aanvoelt”.

Vacatures bij Willemsuitvaartverzorging

Actueel

Vacatures

21 februari 2018

Wie komt ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar een collega / uitvaartbegeleid(st)er die ons team wilt komen versterken door middel van het regelen en voorgaan van uitvaarten, ervaring is een pré!

Stuur uw persoonlijke motivatie naar Willems Uitvaartverzorging, t.a.v. S. van der Steen of contact@willemsuitvaartverzorging.nl. 

Meer lezen

LOCATIE ROERMOND HEINSBERGERWEG 190, 6045 CL ROERMOND, T 0475 57 18 83 (24/7)
LOCATIE ST. ODILIËNBERG ’T SITTERT 22, 6077 NN ST. ODILIËNBERG, T 0475 57 18 83 (24/7)
E INFO@WILLEMSUITVAARTVERZORGING.NL

Privacystatement   © 2018