Persoonlijke ervaringen

Klik hier om uw persoonlijke ervaringen te delen.

Heel fijn dat we het op "onze" manier konden regelen! 

 

 

Een groot compliment voor de uitvaartbegeleidster. Haar betrokkenheid + "menselijkheid" en persoonlijke noot. 

Hartelijk dank voor de mooie intense begeleiding.

Onze moeder was gelijk al in vertrouwde handen. Het afscheid was goed geregeld en warm. Voor ons als nabestaanden, kunnen wij u aan iedereen aanbevelen. 

Alles perfect tot in de puntjes geregeld. 

Absoluut dik tevreden over Uitvaartverzorging Willems zowel voor, tijdens en na de crematie!

De uitvaartbegeleider krijgt van mij  een extra dik compliment, dankjewel! 

Wij waren zeer tevreden over de uitvaart, de persoonlijke benadering van de uitvaartbegeleider vonden we erg fijn. 

Bedankt! Alles fijn geregeld. 

De uitvaartbegeleidster deed het erg goed. 

Grote betrokkenheid. Volledige ruimte voor eigen invulling van de uitvaart. Zeer evel aandacht voor de voorkeuren en levensinstelling van de familie. 

Bedankt voor de warme opvang, de uitstekende verzorging van pap en begeleiden van de uitvaart. 

Zeer mooie dienst in de aula van jullie uitvaartcentrum. We zijn heel erg tevreden hoe alles is gegaan, dat doet ons goed. 

 

We kunnen niet anders dan met een zeer goed gevoel terug kijken op de uitvaart en alles wat hierbij kwam kijken. In het bijzonder het persoonlijk contact met de uitvaartbegeleider hebben we als heel prettig ervaren. 

Dank voor alles! 

Uitvaartverzorging Willems heeft uitstekend geholpen. Altijd bereikbaar, luisterend naar onze wensen en voldoende suggesties daar waar wij het even niet wisten. Samen met hun hebben we een mooie uitvaart voor onze lieve oom kunnen regelen. Dank!

Dank voor de flexibiliteit om er een van 'standaard afwijkende' herdenkingsbijeenkomst te begeleiden. 

Bedankt voor de begeleiding en ondersteuning die voor deze fijne herinnering heeft gezorgd!

Lieve groetjes uit Venlo, Zaltbommel en Herten. 

Een zeer warme en betrokken begeleiding, advies en algehele verzorging. Zeer sfeervolle opbaringsruimte en accomodatie. 

Mevr. Camps-Heijink 

Alles was uitstekend verzorgd. Wij houden er fijne herinneringen aan over.

Dank je wel! 

Keurig, netjes. In één woord goed. 

Fijne, meelevende medewerkers die oog hebben voor de persoonlijke wensen van de nabestaanden. Wij hebben dankzij Willlems Uitvaartverzorging een mooie herinnering aan het afscheid van mijn dierbare. 

Namens familie, vrienden en kennissen was het een hele mooie kerkdienst en begrafenis. Wij zijn heel goed begelid door de uitvaartbegeleider. Bedankt. 

Wij zijn zeer tevreden. Alles prima geregeld. Correcte en passende verzorging van de uitvaart waarbij rekening werd gehouden met wensen. Mooie en persoonlijke uitvaart. 

Het spijt me maar ik kan geen kritische noot bedenken, simpelweg perfect geregeld. 

We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de uitvaartbegeleider en zijn team bij het begeleiden van de uitvaart van onze oma. Er is ons veel werk uit handen genomen; niets was teveel en alles voelde heel vertrouwd. Complimenten aan jullie allemaal! 

Dank voor jullie vakkundigheid, openheid, flexibiliteit en meedenken. Niets was te veel, hoe een trieste omstandigheid toch mooi dingen kan geven. Klasse. 

Wij zijn zeer tevreden over jullie uitvaartverzorging. Behyulpzaam, correct, goed ingelicht over de mogelijkheden, vriendelijk en meelevend. Het was een mooie uitvaartdienst op Bergerbos. Ook de mensen die aanwezig waren vonden het een mooie dienst. 

Het voelde zeer goed, als een warm bad. 

Ik zou de beoordeling met één kolom willen uitbreiden: namelijk zeer goed. Wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken en al uw medewerkers, Chapeau!! 

Wij zijn zeer tevreden. 

Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding. Er is goed geluisterd en aangesloten bij onze wensen. 

Sterk aan te bevelen. 

Wij zijn als familie/nabestaanden blij dat wij op een mooie, liefdevolle wijze het laatste afscheid van onze moeder/oma hebben kunnen vieren. De medewerkers van Willems en de uitvaartbegeleider in het bijzonder, met zijn suggestie voor de onderscheiding en taptoe op't kerkhof. 

Bedankt voor de vriendelijke begeleiding en de uitvaart. 

Zeer waardig afscheid bij De Ark (indrukwekkend).

Zeer persoonlijke, prettige en betrokken begeleiding (door de uitvaartbegeleider)

Perfect, respectvol, persoonlijk, warm: in één woord geweldig!

Persoonlijke en respectvolle begeleiding.

Zeer professionele maar vooral piëteitsvolle uitvaart. Er wordt zeer goed geluisterd naar de wensen van de familie. Willems Uitvaart heeft veel oog voor detail.

Prachtig gedaan. Chapeau!

We vonden de opbaarruimte erg donker, we hebben de gordijnen opengeschoven.

Wij zijn ontzettend tevreden over hoe we zijn opgevangen. Telefonisch heel goed te bereiken. Namen zich echt de tijd voor ons en gaven ons genoeg tijd om keuzes te maken over hoe we de uitvaart wilden hebben.

Geen op- of aanmerkingen. Alleen maar positief. Alles perfect geregeld, goede steun en toeverlaat. Niks was te veel. Helemaal top. Alleen maar complimenten. Bedankt voor alles !!!!

Familis is zeer tevreden over met name de betrokkenheid en gesprekken met de uitvaartbegeleider, zodat we een zeer persoonlijke en mooie uitvaart hebben ervaren.

Een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Het was aanrijpend om de manier hoe mam de straat uit werd begeleid.

Alles prima geregeld.

Zoals we gewend waren "super". Zoals ik de uitvaartleider al zei, jullie hoeven voor mij niet bij het eerste bezoek en verzorging in officiële kledij te komen maar dit is verder geen minpunt. Speciale dank aan de uitvaartleider voor de begeleiding.

We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening van uitvaartverzorging Willems. We houden een zeer goed gevoel over aan deze dag en heeft het verlies toch verzacht.

De week van en na het overlijden was een emotionele week. Maar mede door de goede begeleiding en het medeleven van de uitvaartbegeleider kijken wij er met een goed gevoel op terug.

Was in één woord geweldig verzorgd.

Hadden het niet beter kunnen treffen.

Ga vooral op deze menselijke wijze verder.

Zeer persoonlijke begeleiding, dit heeft geresulteerd in een intieme en warme uitvaartdienst.

Van begin tot eind was alles perfect.

Alles perfect geregeld!

Goed geregeld!

Een bijzonder woord van dank aan Els en Marco.

Alles rondom de uitvaart was uitstekend verzorgd. Mijn moeder verdiende een waardige, respectvolle uitvaart. Die heeft ze gekregen. Dank!

Hans Bongaerts

We kunnen terug kijken op een waardevolle afsluiting. De uitvaartbegeleidster heeft ons deskundig begeleid op een fijne manier. Door haar is de voorbereiding en de crematiedienst naar wens verlopen.

Een groot compliment aan de uitvaartleider. Je was geweldig!!

Familie Wolters

Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding en verzorging van de uitvaart. Vooral dat er veel ruimte is om eigen inbreng en wensen te realiseren. Heel veel dank, ook voor de uitgebreide tijd die werd vrijgemaakt om een luisterend oor te hebben.

Jullie hebben het uitstekend gedaan! Hartelijk dank voor de zeer goede begeleiding. De omgang met het overlijden van onze moeder heeft ons geholpen met het verwerken.

Wij zijn fijn geholpen en bij gestaan tijdens deze dagen.

Super begeleiding en een compliment voor de uitvaartbegeleider.

Door deze betrokkenheid en vriendelijkheid van de mensen die hier werken wordt het verlies een beetje draagbaar.

Eigenlijk geen opmerking, maar een aanbeveling. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en het medeleven van de verzorgers. Super bedankt.

Ondergetekende kan alleen alle lof uitspreken over de gehele gebeurtenis. Ik en de familie zijn vol lof en danken alle (ook medewerkers hier voor). Aanbeveling waardig.

Uitstekende zorg, jullie hebben het lichaam met eerbied en respect verzorgd. Bijzonder dank aan de uitvaartleidster.

De uitvaartleider heeft onze uitvaart fantastisch geregeld. Menselijk maar ook professioneel!

Ben zeer tevreden over het gehele verloop van de uitvaart. En mocht het in de toekomst nodig zijn zal ik jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor alles.

Bedankt voor alles. Wij zullen u zeker aanbevelen!

10 met griffel.

De begeleiding van de uitvaartbegeleider en de opbaring waren zeer goed. Het is voor ons gevoel goed verlopen en hebben voldoening hieruit gehaald.

Wil nog laten weten dat we enorm geholpen zijn met het organiseren en realiseren van een bijzonder waardevol afscheidsritueel van onze zoon. De uitvaartbegeleider begeleidde ons vanaf het begin alsof hij "één van ons" was. De laagdrempeligheid, betrokkenheid en deskundigheid is van grote waarde geweest. We konden onze wensen delen met hem en hij zorgde ervoor dat het ook gebeurde. Dacht zelf ook goed mee in oplossingen en mogelijkheden.Hij regelde gewoon wat wiij wensten en dat is wat we nodig hebben gehad.

Perfect geregelde uitvaart. Deskundig personeel. Ruimte voor alle persoonlijke wensen.

Wij hebben een mooi warm afscheid gehad. Chapeau. Alles mooi en respectvol verzorgd.

Hartelijk bedankt voor het mooie en corecte begeleiden in deze moeilijke periode.

Groetjes Familie Roemen-Geurts

Van begin tot einde mooi verzorgd. Zeer betrokken.

Zeer tevreden.

Zeer goed verzorging.

Persoonlijke benadering als erg prettig ervaren. Eigen wensen werden gerespecteerd en goed verzorgd.

Bij de vragen van de enquête mag ook wel een optie; zeer goed komen te staan, want dan had ik dat zeker een aantal keer aangekruist. We zijn, in de meest kwetsbare tijd van ons leven, met veel respect behandeld! Dank hiervoor.

Maria Biermans

Zo mooi, kan niet beter. Bedankt.

Een super goede begeleiding tijdens de moeilijke dagen. Er werd goed naar ons geluisterd en we voelde ons helemaal op ons gemak.

Ben zeer tevreden over de uitvaart. Prettig en intiem in het kerkje.

Onze moeder heeft een perfecte en waardige uitvaart gehad. Een extra vermelding voor de uitvaartleidster, een vrouw met een hart die troost en rust uitstraald en waar je van op aan kan. Alles was tot in de puntjes geregeld wat voor de familie heel veel rust en troost gaf. Dankjewel.

Fam. v.d. Beek

Ook de nazorg was prettig verlopen.

Ondanks het grote verlies en verdriet, is deze dag door jullie onvergetelijk geworden. Iedereen was onder de indruk hoe jullie dit gedaan hebben! Bedankt, Huub Luijten en Familie.

Beter kan het niet!

Bedankt!!!

Wij hebben de begeleiding als warm, meelevend en veel mensenkennis hebbend ervaren. Onze dank!

Mevr. Smit-Montijn

Door de betrokkenheid van de uitvaartbegeleider hebben wij het regelen van de crematiedienst als rustig en warm ervaren. Dit kwam ook tot uiting in de woorden gesproken door de uitvaartbegeleider tijdens de dienst. Dank hiervoor

We willen de uitvaartbegeleidster bedanken voor de goede zorgen en haar persoonlijke begeleiding, bij het afscheid nemen van mijn vrouw.

Zeer tevreden over de begeleiding van de uitvaart. Dank aan het hele team van Willems, in het bijzonder aan de uitvaartbegeleidster.

Mocht het nodig zijn in de toekomst, komen wij zeker bij jullie terug.

Na afloop van de dienst veel complimenten gekregen over de uitvaart. De uitvaartleider had heel mooi gesproken zeiden de mensen, de juiste toon op het juiste moment. Ze konden echt de hele dienst de betrokkenheid voelen.

Namens ons allemaal nogmaals bedankt voor alles.

De rust waarmee alles geregeld wordt, ze nemen alle tijd voor iemand. De locatie is zeer prettig, je krijgt een huiskamer gevoel. Alles goed geregeld tot het laatste moment. Alles is mogelijk en niets is te veel.

Met vriendelijke groet,

Mevr. I. Sniekers-Meuwissen

Zeer tevreden, prima alles keurig verzorgd.

Bedankt voor jullie inzet, vakkundigheid, mooie woorden, de rouwkaart en alle dingen die jullie voor ons gedaan hebben. Dankzij jullie is de uitvaart zo geworden zoals wij dit hadden gedacht.

Je eigen ideeën uitvoeren is erg prettig. Het zijn vooral de kleine dingen die het doen! Een glas water, een telefoontje, een schouderklopje ... Lieve mensen bedankt hiervoor.

Marion Bruinsma-Sanders

Wat ik heel fijn en attent vond is dat we voor de uitvaartdienst met de rouwauto langs het woonhuis reden en dat de chauffeurs uit de rouwauto stapte en tegelijk buigde. Ik kreeg een brok in mijn keel. Het was echt tot in de puntjes verzorgd. Hartelijk dank daarvoor.

Een perfecte uitvaartverzorging, alles tot in de puntjes geregeld. Zeker een aanbeveling waard mocht er weer iemand overlijden.

Vergeleken met eerdere ervaring, een uitvaart zoals deze geregeld zou moeten zijn. Totale ontzorging voor, tijdens en na de utivaart.

Uitvaartverzorging Willems, bedankt!

We hebben de begeleiding in deze moeilijke periode als zeer prettig, persoonlijk en mooi ervaren.

Beter kan niet.

Alle aangeboden hulp was zeer welkom en alle medewerking is zeer op prijs gesteld.

Kinderen P.M. Staffeleu-Grosveld

Erg tevreden. Betrokken en goed bereikbaar.

Zeer tevreden over de persoonlijke benadering

Danke uit mijn hart. Dit is echt gemeend.

Nogmaals Danke, Familie M. Gerrits en zoon.

Zeer goede begeleiding, zeer warme opvang.

Mede dankzij de uitvaartleider en medewerkers valt het een stuk makkelijker om het verlies van Netty een plaats te geven.

Zeer goed, een dikke 10.

Peter en Anita Frijsinger-Meuwissen

Geen opmerkingen, het was prima geregeld.

Als familie zéér tevreden over de verzorging en regeling van de uitvaart.

Fam. Seelen

Door de warme betrokkenheid, invoelend vermogen, het zorgvuldige kiezen van woorden en het 100 % goed willen doen, is het afscheid van mijn partner, in deze verdrietige periode een mooie waardevolle herinnering geworden. Niet alleen de uitvaartbegeleidster maar ook de overige medewerkers waren op een rustige manier betrokken aanwezig. Het voelde voor mij heel vertrouwd.

Christie Derhaag, partner van Jos Hendrikx

Alles was niet goed maar perfect

Met vriendelijke groet, Richard, Seraphino

Zeer liefdevolle, correcte en vakkundige begeleiding en geen enkele op- of aanmerking is van toepassing.

Fam. Nijs-Spiertz

De uitvaartbegeleidster gaf eerlijk advies, wees op mogelijkheden denkend aan opzet rouwbrief/bidprentje, bloemen etc. Ook de begeleiding tijdens de laatste zorg hebben wij als zeer prettig ervaren. Door onze verhalen over pap goed samen te vatten is het leven van paps goed en mooi samengevat tijdens de uitvaart. Bedankt voor de fijne begeleiding.

Corrie en Francien

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding voor en tijdens de uitvaart.

Familie Cremers, Montfort

Willems uitvaart heeft een onuitwisbare bijdrage geleverd aan de uitvoering van mijn moeders uitvaart, voor én achter de schermen. Het zijn bijzondere mensen die niet alleen onze wensen respecteerden en hierin meedachten, maar ook feilloos aanvoelden wanneer iets wel of niet en op welke wijze diende te gebeuren. Ik zou iederen deze mensen in zo'n moeilijke periode gunnen!

Monique Rours

De dienst is zeer goed geleid, onze complimenten.

Jullie met zijn allen hebben ons en onze overleden dochter met zoveel warmte en respect begeleid, dat het voor ons een grote troost is. Hiervoor onze dank.

Fam. Bakker-Joosten

Begeleiding héél prettig ervaren! Duidelijke rustige uitleg. Bedankt.

Familie Everts

Wij hebben de begeleiding van uw kant als zéér professioneel en warm ervaren, zeer menselijk ook, dat doet goed in zo'n moeilijke tijd! De tijd hebben voor de medemens in zo'n periode is van groot belang. Bedankt!

De verzorging kon niet mooier en was perfect.

Tot in de puntjes verzorgd.

Bedankt.

Mevr. M. Jansen-Moonen, Haelen

Uitvaartcentrum zeer mooi! Huiselijke sfeer en voor de kinderen (9 en 11) van de overledene niet eng. Heel veel was mogelijk om alles persoonlijk te maken. Ook met eigen spullen. Goed gevoel. Duidelijke uitleg naar de kinderen (9 en 11) zodat ook zij hun aandeel hadden in de opbaring en de uitvaart. Tijdens de rit met de kist mee vonden ze heel leuk. "Dan waren we dichtbij pap." Er zijn heeel veel goede reacties gekomen op de uitvaartdienst zelf. Iedereen vond het precies zoals de overledene was. Dit was heel mooi door jullie in elkaar gezet EN ter plaatse uitgedragen. Ook heel veel mooie reacties op het versieren van de kist met persoonlijke spullen. Sommigen hadden dat nooit zo gezien. Weten dat de mogelijkheden er zijn is al fijn. Ook al wordt niet alles gekozen door de nabestaanden.

Met vriendelijke groet

Nancy Mevissen

Ik vind 't goed, beter kon 't niet.

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Mijn dochter en ik zouden niet weten wat beter zou kunnen.

Gerard en Käthe Zeegers.

Jullie werkwijze en betrokkenheid maakt van het afscheid een mooie herinnering en helpt bij het verwerken van het verlies.

Dank je wel voor de geweldige wijze waarop je ons begeleid en ondersteund hebt naar het laatste afscheid van oos mam en oma.

Je bent een kei in je vak!

Nogmaals dank je wel.

Kinderen en kleinkinderen

Bij deze bedank ik alle medewerkers van Willems voor het mooie afscheid van mijn man.

Het doet me goed en geeft me rust dat ik ook alles bij jullie heb laten vastleggen.

Nogmaals hartelijk dank.

Zeer tevreden over de persoonlijke benadering. Empatische, haast vriendschappelijke verhouding gedurende het hele proces.

Keurig verzorgd, met extraatjes die alleen maar vanuit een goed hart kunnen komen.

Geen enkel minpuntje.

Hartelijk dank namens echtgenoot, dochter en schoonzoon.

Van der Borgh-Bonne, Posterholt

Na het overlijden van mijn broer, hebben wij Willems uitvaart gekozen voor de crematie te regelen.

Dit is voor ons zeer positief ervaren, en hebben ook alle steun en hulp mogen ontvangen.

Alle medewerkers van Willems uitvaart verzorging bedankt.

Met vriendelijke groet,

Fam. Thoolen, Vlodrop

Prettig, meelevend, meedenkend. Lijkt wel familie.

Familie Vossen-Rutten

Door de persoonlijke begeleiding en het goed aansluiten, kijken we terug naar een mooi afscheid.