Na de uitvaart is ons regelwerk nog niet afgerond

Natuurlijk hopen wij dat u kunt terugkijken op een waardig afscheid zoals u zich dat had gewenst en dat alles is verlopen zoals vooraf was afgesproken. Mocht er behoefte zijn aan persoonlijke dankbetuigingen en dankbetuigingsadvertenties e.d.. Ook dat wordt, als u dat wenst, door ons gewoon goed geregeld.

U wilt dat de verzorging van een uitvaart goed gebeurt. Als uitvaartverzorger zijn wij aangesloten bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) en de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). U weet dan zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg kent een aantal zekerheden: heldere afspraken over uitvoering, transparante kostenbegroting, goede organisatie van de uitvaart, bekwaam personeel, doelmatige klachtenafhandeling en wij worden jaarlijks getoetst op klanttevredenheid.

SKU_logo


De BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Alleen uitvaartondernemingen, die het onafhankelijke SKU keurmerk voeren, mogen lid worden van de BGNU. Een garantie voor een transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft.

BGNU-logo